Параходство БМФ ЕАД
Онлайн директория
Добави | Контакти | Условия

Параходство БМФ ЕАД


Параходство, БМФ, ЕАД,
Витогаз България ЕАД

Зайчар 117, ет.3
София
02/823 73 37
http://www.vitogaz.bg
пропан-бутан
\"ВИТОГАЗ България\" ЕАД е на пазара на газ пропан-бутан от 1998-ма година като ШЕЛ ГАЗ България АД. През 2007-ма година компанията е купена от Рубис Груп, която е един от европейските лидери в складирането на течни продукти (петрол, тор, химически продукти) и дистрибуция на ВВГ (втечнен въглеводороден газ). Рубис продава газ пропан-бутан на българския пазар под своята марка ВИТОГАЗ развивайки като основни направления продажбите на ВВГ в бутилки от 10 и 20 кг, за индустриални и битови нужди в резервоари и на автогаз.
Основна задача за ВИТОГАЗ е да удовлетворява винаги нуждите и изисквания на своите клиенти. Ние непрекъснато полагаме грижи за опазването на околната среда, служителите си, бизнес партньорите, бизнес етиката и обществото като цяло.
От първостепенно значение е спазването на правилата за безопасност и охраната на труда. Компанията постига всичко това, чрез стриктен контрол по отношение на всички процеси протичащи в нея. По този начин осигуряваме ритмична и сигурна доставка на газ, за нормалното функциониране на производствените процеси на нашите клиенти в съответствие с техните изисквания, като постоянно разширяваме кръга на услугите, които предлагаме.
Лицензирани преводи ЕВЪР ЕАД – Варна

Бул. „Цар Освободител“ 22
Варна
0886792939
http://ever-translate.com/
Преводи и легализация
Ever Translations Ltd. е фирма за преводачески услуги в град Варна, с вече 20 години опит зад гърба си. Във фирмата работят само висшисти, заклети преводачи с дългогодишен опит, завършили обучението си и специализирали в страната и чужбина. Фирмата предлага преводи и легализация на български и чуждестранни бланкови документи, както и на фирмени текстове: технически, правни, икономически, счетоводни, менюта, туристически и други текстове. Сред другите услуги на фирмата са издаване на удостоверения за лекари за ЕС и от БЛС- София; безплатни консултации по издаването на документи и изисквания в страната и чужбина; устни преводи; попълване на формуляри.
Вижте повече на: www.ever-translate.com

Добавете вашата оферта тук!

Или другите възможни варианти за информация:
Последно добавени в сайта:

Поръчка на цветя

http://cvetq.bg/
Категория:
Bgtextile.eu - българският каталог за текстилни предприятия

https://bgtextile.eu/
Категория: Текстил
DropPrize.com - Бързи и лесни награди!

https://dropprize.com
Категория:
silviins

http://www.silviins.bg/
Категория: шофьорски курсове


dobavi