Онлайн директория
Добави | Контакти | Условия

екскурзия с катамаран


екскурзия, катамаран,
Крис Еър ООД

Бул. Патриарх Евтимий 19
София
0700 100 81
http://www.travel.chrissair.com/
туризъм
Преоткрийте Европа с Крис Еър! Нискотарифни самолетни билети и хотелски резервации за Будапеща, Париж, Милано, Рим, Амстердам, Прага, Гърция, Турция! Ние ще осигурим всичко за Вашата перфектна ваканция, бизнес пътуване, конференция, СПА или голф почивка! Ние ще съобразим тарифите с Вашия бюджет и ще Ви предложим ниски цени за една наистина изгодна екскурзия!

Алеко Турс

Ул. Йоан Екзарх 52 Партер, офис 1
София
024416544
http://www.alekotours.com
услуги
Запознайте се: Йордания!

Земя на пророци, кръстоносци, бедуини, древни градове, изумителна природа – всичко това обхваща, но не изчерпва романтиката на Йордания. Искате ли да посетите и да видите с очите си каменния град Петра, свещенната планина Небо с гроба на Мойсей, уникалната карта-мозайка на Обетованата земя в ортодоксалната църква „Св. Георги” от ранното християнство, червената пустиня Вади Рум, да проверите дали наистина човек не потъва в солените води на Мъртво море, да напазарувате сувенири от моловете на Аман – елате с фирма „Алеко Турс” на екскурзиите до далечната и непозната Йордания.
Престоят е в 4 и 5-звездни хотели, с екскурзоводско обслужване на български език. Богатата програма ще ви разкрие цялата прелест на тези земи, ще ви отведе на спиращи дъха места, ще ви покаже пътеките на библейските пророци. Цени – от 2000 лв., включително самолетния билет за варианти от 5 и 6 дневно пътешествие в края на лятото.

Линк: http://alekotours.com/destinacia.php?id=129
Добавете вашата оферта тук!

Или другите възможни варианти за информация:
Последно добавени в сайта:

www.carparts.bg

https://carparts.bg/
Категория: авточасти
www.orgasmmarket.com

http://orgasmmarket.com/
Категория: еротика
CoConsult

Ко Консулт - консултантски и счетоводството услуги
Категория: Услуги
Екскурзии от Туристическа агенция Сърнела

http://sarnela.com
Категория: туризъм


dobavi