Онлайн директория
Добави | Контакти | Условия

каталог дамско бельо


каталог, дамско, бельо,
ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ И ДОМОВЕ

СОФИЯ
0 700 16 600
http://www.borivan.com
ПОЧИСТВАНЕ
Начало
За нас
УслугиЗа офисиЦениКлиентиРаботаБлогКонтактиКаталог
in english
Бориван - професионално почистване

БориванНаред с професионалните почистващи машини, почистваме и на ръка с внимание до най-малкия детайл. Отнасяме се инивидуално към всеки клиент, като предлагаме гъвкави схеми и модерни методи за почистване.

Във всяка наша оферта ние включваме препоръчителната поддръжка на вашия офис, административна сграда и производствено помещение. Предлагаме необходимите хигиенни материали за вашите санитарни помещения и всичко това на конкуретни цени.

Ние предлагаме всекидневно почистване за всякакъв тип сгради, независимо от тяхното предназначение. Независимо че сред обектите ни преобладават офиси, ние имаме опит и в почистването на магазини, хотелски и индустриални сгради.

Първият ни контакт с Вас ще е като посетим безплатно обекта, който искате да бъде почистван и поддържан и ще се запознаем с Вашите нужди. Ще Ви предоставим подробна оферта, в която ще включим всички възможни разходи и тя ще бъде окончателна.

Когато постигнем споразумение, ние ще осъществим повторна визита, ще ви запознаем с персонала, който ще обслужва вашия офис. Ще обсъдим начините на поддръжка и всички детайли, свързани с почистването на Вашия обект.

Ние сме готови да Ви предложим всичко, от което се нуждате, за перфектното почистване на Вашия офис, жилище, сграда! Индивидуални програми за почистване, разнообразни схеми за абонаментно почистване, доставяне на професионални консумативи и препарати, конфиденциалност и опазване на имуществото, безплатен транспорт и други услуги.

Ние ще ви доставим всички принадлежности за вашите санитарни помещения. Всички видове хартия, сапуни, хигиенни и санитарни материали.
Сертификат за завършен курс на обучение за почистване на FILMOP

Спално бельо, спални комплекти

http://www.spalnobelio.bg/
Ние от SPALNOBELIO.BG решихме да направим сайт за домашен текстил, който да предложи на Вас интернет потребителите голямо продуктово разнообразие и страхотни цени.
Добавете вашата оферта тук!

Или другите възможни варианти за информация:
Последно добавени в сайта:

United Partners HR

Категория: СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ (БРИГАДА ОТ 5 ЧОВЕКА) ЗА ШВЕЦИЯ
Wir Helfen 24 Ltd.

www.wirhelfen24.bg
Категория: СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ ЗА ГЕРМАНИЯ - КРАТКИ СМЕНИ ЗА ЛЯТОТО
United Partners HR

Категория: ГОРСКИ РАБОТНИЦИ ЗА ШВЕЦИЯ
Мебели МОБ - Обзавеждане за Спални, Хол и Антрета

http://mebelimob.bg/
Категория: Мебели


dobavi