Онлайн директория
Добави | Контакти | Условия

лак венге луизиана


лак, венге, луизиана,
Димекс клима ЕООД

Пазарджик
www.dimeks-clima.com
Климатици
\"Димекс клима\" ЕООД е фирма за Продажба, Доставка, Монтаж, Сервиз, Профилактика, Поддръжка на климатична техника. Ние предлагаме голяма гама от инверторни Климатици от марките Panasonic, Daikin, Sharp, Fujitsu, Hitachi, Mitsubishi,Toshiba,Fuji electriс,Treo, Midea, Neo, Kobe, Hisense,Midea,Haier,Nippon,Kitano и други, както за отопление, така и за охлаждане!

Извършваме всички услуги, свързани с климатизация в градовете: Пазарджик, Септември,Костенец, Ветрен, Белово, Велинград, Ракитово, Сърница, Батак, Костандово, Пещера, Брацигово, Доспат, Панагюрище, Стрелча и други!!!

Димекс Клима ЕООД извършва също така и монтаж на климатици закупени от търговските вериги ТЕХНОПОЛИС.ТЕХНОМАРКЕТ,ЗОРА,МЕТРО и др.
АГ Център - Д-р Антонина Радева

ул. “Кирил Шиваров” № 1
Варна
052 601 231, 0898 68 22 67
http://www.drradeva-ag.com/
Здравеопазване
В АГ център - Д-р Антонина Радева се осъществява ефективна диагностика за откриване и лечение на предракови заболявания на маточна шийка, матка, яйчник, хронични течения и възпаления на влагалището. Извършва се профилактика, диагностика и лечение на гинекологични заболявания. Д-р Радева води редовни женски консултации по Здравна каса на бременни жени. В кабинета се правят изследвания за HPV (човешки папиломен вирус) за предотвратяване рака на маточната шийка. Има 3D ехограф за извършване на тотална морфология на плода и ранното откриване на малформации и генетични заболявания, определяне на пола на бебето още през 14-16 г.с. В центъра се помещава и офисът на тъканна банка CRYO-SAVE на белгийска компания, занимаваща се с извличане и съхранение на стволови клетки по време на раждането, както и манипулационна на клинична лаборатория. Това е единственият кабинет във Варна, който разполага със съвременна криометодика за лечение на ерозии (ранички) на шийката на матката, кондиломи и др. Криохирургията е най-резултативния и съвременен метод на лечение на: фонови (предракови) процеси за рак на маточната шийка; на хроничните възпаления на маточната шийка (ендоцервицитите), които пряко водят до хронични вагинални течения; на полипи – ендоцервикални; на ендометриоми на маточната шийка; на OV на Bothi (ретенционни кисти на маточната шийка); на левкоплакиите; на стерилитет – в резултат на тазово-възпалителна болест; остроколични кондиломи и херпес-вирус инфекции; на ранички при бременни.
Добавете вашата оферта тук!

Или другите възможни варианти за информация:
Последно добавени в сайта:

Пролок Хоум - ДОМОУПРАВИТЕЛ

https://home.plsbg.com
Категория: Услуги
Продукти За Коса – Онлайн Магазин Miltonia HairCarе

http://www.miltonia-haircare.bg
Категория: Продукти за коса
Агенция за недвижими имоти АРЕА 2

https://area2.bg/
Категория: Недвижими имоти
Стиван - магазини за фаянс, теракот и строителни лепила

http://fayans-stivan.com
Категория: Строителни материали


dobavi