Онлайн директория
Добави | Контакти | Условия

фискални системи


фискални, системи,
ПИ ТРЕЙД

ул. Малашевска 1
1202 София
359 888 80 70 17
http://www.pi-trade.com
услуги
„ПИ Трейд” ООД работи в сферата на опазване на околната среда. Компанията е официален представител на „GRAF” Германия и “BMS” Ирландия – лидери в сферата на пречистване на отпадни води. Ние предоставяме бързи и качествени природосъобразни решения насочени към един по-чист свят, едно по- здравословно място за живеене, един по-добър живот в хармония с природата!Фирмата предлага: пречиствателни станции; системи за дъждовни води; помпени инсталации; хидрофорни системи; слънчеви енергийни системи.http://www.pi-trade.com
Alex Audio Video

София
0887434333
www.alexaudiovideo.eu
Audio Video
Алекс Аудио Видео проектираме, доставяме и инсталираме аудио-визуална техника за нуждите на корпоративни и частни клиенти – апартаменти, резиденции, вили, представителни жилищни и офисни части, фоново озвучаване на офиси, заведения, оборудване на конферентни зали и др.
Имаме над 5 години опит и редица успешно реализирани проекти в областта. Работата ни е насочена изцяло към нуждите на клиента, стремим се да изпреварваме модата и не робуваме на марки.
Целите ни са да надхвърлим очакванията на клиента като предоставяме рентабилни и висококачествени решения използвайки най-добрите технологии.
Ние предлагаме доставка на всички модели и марки техника без значение на вносител или дистрибутор. Това ни позволява да работим в интерес на инвеститора, а не на определен търговец. От нас ще получите безпристрастен и обективен съвет спрямо Вашите специфични нужди и бюджет.
Добавете вашата оферта тук!

Или другите възможни варианти за информация:
Последно добавени в сайта:

stolica.bg

http://stolica.bg/
Категория: новини
Агенция за недвижими имоти Arco Real Estate

http://www.arcoreal.bg
Категория: недвижими имоти
Недвижими имоти от Arco Real Estate

http://www.arcoreal.bg
Категория:
Френски легла

matsim10.brandbuilding.bg
Категория:


dobavi